lördag 31 juli 2010

Nu har vi varit och kollat runt lite. Vi har varit vid skolan, Venice Beach och Culver City.. det är så fint här! Husen är jättefina, fina palmer och här och där finns det små vattenfall efter trottoaren! Och det är typ ingenting som är förstört eller vandaliserat på något sätt..
Folk är skittrevliga.. när jag och Tess tog en promenad så hälsade VARÄNDA ÄN som gick förbi.. folk ler, hälsar och är allmänt trevliga. Som Svensk och inte minst Stockholmare så är man INTE van med det!

Vi bor för tillfället med två killar, Sean och Todd som snällt tog oss in när vi inte hade någonstans att ta vägen. Todd är kusin till Tessans systers kille. Vi håller på att kolla efter eget ställe men det tar ju lite tid.

I går var vi ute på två krogar.. inte riktigt vår typ av musik och så var det ganska små ställen.. men det var kul att komma ut lite iallafall. Ikväll ska vi ut igen, men den här gången blir det Hollywood och rockklubb! hohoho!

Än så länge så trivs jag faktiskt rätt bra här nere.. men jag saknar Daniel så in i helvette.. vi pratade lite på skype idag och det var underbart att få titta lite på honom i webcamen! Det är så sjukt att när jag vaknar upp bakis och förstörd en lördagsmorgon så sitter han där i webcamen och är tillfixad och dricker öl inför hans lördagskväll.. haha

Nu ska vi åka och käka stora feta amerikanska hamburgare som man tydligen får bygga själv! Yeeeaaah!

Återkommer med lite bilder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar